Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Blog RSS Feed

12 avg. CINK
Karla 0 2425
CINKZnanih je več kot 300 človeških encimov, katerih delovanje je vsaj delno odvisno od cinka. Ljudje potrebujejo cink od zgodnje embrionalne faze do ..
09 maj Šest zdravilnih rastlin, za vsako domačo lekarno
Karla 0 1596
Šest zdravilnih rastlin za šest negovalnih učinkov, za vsako domačo lekarno DERMO BALZAM.Smrekova smola, ognjič, kamilica, rman, perujski balzam in ko..
16 apr. Ste iskreni do sebe in svoje okolice? In kaj ima to z našim planetom?
Nina 0 2044
Kaj pravzaprav iskrenost pomeni? Je to morda, da smo ves čas pošteni, da ne lažemo, da ne prikrivamo informacij…?V zadnjem času se vse pogosteje doti..
15 feb. Kako je možno, da je CBD tako vsestranski?
Nina 0 1759
Ena od rastlin preteklosti, postaja revolucionarna rastlina prihodnosti. Konoplja. Zadnja leta tako zanimiva rastlina za kulinarične mojstrovine, nutr..
22 dec. Naš dom, varno prebežališče, ali gojišče plesni in bakterij?
0 1650
Že nekaj časa nazaj sem si ogledala zanimiv reklamni filmček podjetja, ki proizvaja okna. Morda ste ga opazili tudi sami. Ta filmček, mi je dal kar pr..
13 dec. Amlino olje – eliksir mojih poškodovanih las!
Nina 0 2317
Prijazen pozdrav vsem ljubiteljem zdravega življenja,Vem, minilo je predolgo časa od mojega zadnjega zapisa. Ne bom iskala izgovorov, ker vam jih la..
09 avg. Silikonska čudežna skodelica, ki spreminja svet!
Nina 0 957
Drage dame, sotrpinke, mamice…Biti ženska je vsekakor lepo. Imeti možnost nadaljevati človeštvo je zame neverjetna izkušnja. Ko v sebi izkusiš življ..
25 jul. Poletje = čas zame!
Nina 0 645
Skoraj za vogalom nas že čaka avgust. In ko se je poletje in čas počitnic skorajda šele začelo, nas že preganja avgust, ki nas spomni na nakup šolsk..
24 jun. Kako sem si čez noč uspela spremeniti kvaliteto mojega vsakdana!
Nina 0 1300
Prijazen pozdrav,danes sem se prebudila v sveže jutro, polna elana in življenjske energije, kot se na moje veliko veselje že zadnjih nekaj dni, ne g..
10 jun. Kako se ustrezno odločiti kaj je zame osebno najbolje?
Nina 0 472
Prijazen pozdrav,čeprav sem že pričela s pisanjem prispevka o negi kože pred poletjem, sem se vseeno odločila, da danes prispevam svoje razmišljanje..
14 maj Kako učinkovito shujšati?
Nina 0 478
Lepo pozdravljeni,Čeprav današnje vreme ni prav nič poletno, se vseeno neizogibno približujemo poletju. Sezoni, ko se vsaj malo razbremenimo, ko so ..
06 maj JOGURT – za zdravje ali za bolezen?
Nina 0 1215
Menite, da nam vsaj približno ponujajo vse tisto, za kar se oglašujejo? Znate razbrati iz deklaracij in vsebnostnih razpredelnic kaj dejansko vnašat..
Prikazujem 1 do 12 od 22 (2 strani)