Skoraj za vogalom nas že čaka avgust. In ko se je poletje in čas počitnic skorajda šele začelo, nas že preganja avgust, ki nas spomni na nakup šolskih potrebščin za otroke, na vse načrte, ki smo si jih samozavestno zadali za poletje, pa na vse tiste obiske, ki jih moramo čez poletje še opraviti… 


A ni tako, da je čas poletja čas, ko si ga vzamemo zase, za svojo družino? Čas, da se ustavimo, prisluhnemo svojim mislim, poslušamo šum morja in škržatov na plaži? Pa poletni sončni zahodi, polni romantike in prispodoba za večni krog življenja?


Tudi sama sem taka, da velikokrat preveč hitim. Verjetno je to posledica pomanjkanja prostega časa skozi leto. K sreči imam okrog sebe ljudi, ki me znajo ustaviti (če se že sama ne znam!). 


In letos, končno po dolgem času imam malo več časa zase. Čas za dopust, za morje, gore, kolesarjenje… Zdi se, kot da ti življenje ponuja nove možnosti. Ampak, dragi moji, sem res tako naivna, da ne vem, da sem sama sebi najboljša možnost? Sami se odločamo kdo smo in kaj počnemo. Kaj nas osrečuje in kdo so tisti, ki z njimi delimo svoje trenutke.


Najbolje izkoriščen čas je čas ZASE! Takrat je vse na dlani in VSE je odvisno le od nas. Počnite tudi vi tisto, kar vam pričara nasmeh na obraz… Tisto, kar vas dela lepše, močnejše. Premagujte svoje meje in najdite v sebi svojo moč in srečo!


Ker srečni ljudje delajo prihodnost lepšo! Pa vseeno ne pozabite. Mi smo tukaj vedno za vas, tudi v poletnem času pridno skrbimo za našo trgovinico in vaše želje.


Rada vas imam, Nina