Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Ustna nega

Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-52
Ekološka zobna pasta Čajevec je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in GSO,..
14,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-53
Ekološka zobna pasta Mandarina je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in GS..
14,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-51
Ekološka zobna pasta Poprova meta je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in..
14,00 €
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)