Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Zelišča in čaji

Proizvajalec: Favn Model: 3831013720039
Timijan (Thymus zygis) blagodejno vpliva na dihala. Izvleček timijana pridobivajo v podjetju Favn sami, po standardiziranem postopku, ki ohranja največ zdravilnih snovi. Poleg izvlečka timijana sta v zeliščnih kapljicah Timijan tudi eterični olji timijana in evkalipta. Timi..
6,31 €
Ugodno prispeva k zdravju srčno-žilnega sistema. Slovensko poreklo iz neokrnjene narave. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Uporaba: Zvrhano žlico čaja prelijete z 1 litrom vrele vode, pokrijete in namakate 3 do 4 minute, nato precedite. Priporočamo, da ga pijete..
10,96 €
Maršič čajna mešanica oves in ognjič, 200g
VROČE
Razstruplja telo in ohranja dobro počutje preko dneva in noči. Slovensko poreklo iz neokrnjene narave. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Sestava: Oves, ognjič, proso in ječmen.Uporaba: Dve zvrhani žlici čaja prelijete z 1 litrom vrele vode. Neprecejen naj stoji ..
8,60 €
Večnamenski čaj za krepitev in boljše počutje. Skrbno izbrana zelišča slovenskega porekla iz neokrnjene narave. Izdelano po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Sestava: Kopriva, gladišnik, ameriš..
8,60 €
Proizvajalec: Favn Model: 3831013720169
Uporaba:Dodatek čajuDo 3 krat na dan kanite 15 kapljic izdelka v skodelico čaja oziroma v kozarec vode.InhalacijeKanite 15 – 20 do 10 kapljic izdelka v 1 L tople vode in inhalirajte. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi.OPOZORILANi primerno za otroke. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Možna je ..
6,28 €
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)