Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

O nas

Zgodba Apoteke Natura sega že več kot 20 let nazaj. Vendar pa je z letom 2020 doživela začetek svoje nove poti. Zamenjalo se je lastništvo, z njim tudi veliko energije, ponudba, ter tudi nekatere stranke.

Apoteka Natura ima močan karakter, saj nas ves čas navdušuje, a hkrati preizkuša moje in meje celotne ekipe. Zavedam se, da je podjetje potrebno gojiti enako, kot vsak odnos z živim bitjem. Včasih sva skupaj nepremagljiva, včasih tudi »skregana«, pa vendar sva obsojena drug na drugega. Zavedam se, da imeti podjetje, pomeni rast na vseh področjih. Tisto, kar me razveseljuje, je delo z našimi strankami, sodelavci in izvrstnimi izdelki. Ponujati kakovostnejše izdelke, ki so vsekakor tudi dražji, je v današnjem času kar precej velik izziv, vendar se trudimo obdržati svoj individualen pristop, iskren odnos in tisto, kar nas vsak dan navdaja z upanjem, je zadovoljstvo naših strank. Seveda so vedno pred nami novi izzivi, vendar se trudimo, da nas le ti naredijo še močnejše in vztrajnejše.

Svoje navdušenje nad delom in izdelki skušamo prenašati na Vas, drage stranke, želimo vam dati navdih za premike naprej, za vztrajanje pri vašem zdravem načinu življenja, za pogum k novim metodam zdravljenja, novim načinom prehranjevanja… Vsekakor pa čutim poslanstvo, da pričnemo skupaj še močneje zavedati našega vpliva na svet in ljudi okoli nas. Želim, si da naša skupna zgodba traja in nas navdihuje k razvoju zdrave in aktivne družbe. Da skupaj zgradimo ta svet prijaznejši, gradimo tesna prijateljstva in da skupaj pustimo pozitiven pečat za vse tiste, ki pridejo za nami. Da skupaj ustvarimo boljši svet, za vse.

Hvala, ker verjamete v našo zgodbo, v naše trdo delo in ker nam zaupate, ter vsekakor, da se vračate nazaj. Brez vas, tudi nas ne bi bilo. Hvala!

A-NATURA, Karla Rus s.p.
Mali Vrh 99a
1293 Šmarje-Sap


E-naslov: info@a-natura.si
Spletna trgovina: www.apoteka-natura.si

Davčna števila: 87047977 (Nismo zavezanci za DDV)
Matična številka:
8629030000

TRR pri
DH d.d.
IBAN:
SI56 6100 0002 3899 498
BIC: HDELSI22

Delovni čas trgovine 24/7