Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

BetterYou Magnezijevo olje - sensitive, 100ml

BetterYou Magnezijevo olje - sensitive, 100ml
BetterYou Magnezijevo olje - sensitive, 100ml
BetterYou Magnezijevo olje - sensitive, 100ml
BetterYou Magnezijevo olje - sensitive, 100ml
BetterYou Magnezijevo olje - sensitive, 100ml
 • Zaloga: 2 - 3 Dni
 • Proizvajalec: BetterYou
 • SKU: 5060148521374

100% naraven magnezijev klorid v olju, ki se ga lahko poškropi po koži s pomočjo spreja. Hiter in učinkovit vnos povsem naravnega magnezijevega klorida. Mg klorid se na kožo, kjer se neposredno absorbira.

Magnezij v telesu opravlja več različnih vlog. Kloridna oblika, ki jo magnezijev klorid v olju vsebuje, se nanaša topikalno na kožo. Pri tem je pomembno omeniti, da absorpcija magnezija skozi kožo ni popolna.

Magnezij prispeva k:

 • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • ravnotežju elektrolitov.
 • sproščanju energije pri presnovi.
 • delovanju živčnega sistema.
 • delovanju mišic.
 • normalnemu psihološkemu delovanju.
 • ohranjanju zdravih kosti.
 • ohranjanju zdravih zob.
 • Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovi
16,99 €
Brez DDV: 13,93 €

Posebna formula magnezijevega klorida v obliki spreja, ki je primerna tudi za občutljivo kožo.

Magnezij je en najpomembnejših elementov za športnike, saj ga telo veliko porabi ob povišani aktivnosti telesa, magnezij v spreju se nemudo absorbira v kožo ter obnavlja in sprošča vaše mišice.

V tej obliki se mineralu magnezija pridruži klorid, celotno molekulo pa kompleksira šest pridruženih molekul vode.

En razpršek vsebuje okoli 10 mg magnezija; 10 razprškov zagotavlja 100 mg magnezija, kar predstavlja 27% priporočenega dnevnega vnosa magnezija.

Magnezijev citrat je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost. Primeren za vse z občutljivo kožo kot tudi za otroke in nosečnice. Pri otrocih, mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.
Uporaba: Sprej nanašamo po potrebi (lahko večkrat dnevno, 2-3X) direktno na kožo, predvsem v predelu, kjer občutimo utrujenost mišic, mišične krče, zategnjenost ali po vadbi. Najbolj priporočljiva uporaba je po tuširanju ali/in pred spanjem. Izdelek je primeren za otroke in nosečnice.

Ne nanašajte na predele, kjer je koža poškodovana in na predel okrog oči. Izdelek lahko na koži občutite kot rahlo mravljinčenje ali pikanje. Le ta je rezultat absorbcije skozi kožo.


Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. 

Preprečite stik z očmi in ranami.Vsebina

Sestavine: Koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata (voda, magnezijev klorid heksahidrat, 15% raztopina).


100 % naraven vir.

Proizvedeno skladno z dobro proizvodno prakso (GMP).

Rok uporabe: na embalaži. 12 mesecev po odprtju


Vsebuje: 100 ml


Neto količina: 100 ml - za do 600 razprškov.


Proizvaja: BetterYou, UKNapišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje