Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Smrekovit

Proizvajalec: Smrekovit Model: 1053745
Smrekovit 365 krema predstavlja nov izdelek z že poznano smrekovo smolo Smrekovit. Krema je primerna za edno uporabo, 365 dni na leto, po potrebi lahko tudi vsakodnevno. Smrekova msola vsebuje obilico aktivnih komponent, zato je redna uporaba izdelka nadvse priporočljiva.Krema je izredno vpojna in n..
12,40 €
Proizvajalec: Smrekovit Model: 1053744
Smrekovit Extra smrekova hladilna krema je inovativna krema z učinkom hlajenja. Hladilna krema ima zelo podobno sestavo kot krema Smrekovit 365, vendar z dodatkom hladilnega eteričnega olja ter etanola.Krema je povsem naravnega izvora, ni mastna in ne povzroča mastnega preostanka, zato se lahko tako..
12,40 €
Proizvajalec: Smrekovit Model: 1053749
Smrekovit kapsule so povsem naravno prehransko dopolnilo, izdelano iz smrekove smole. Primerno za uporabo pri mnogih težavah v prebavilih.Smrekovo smolo so uživali že naši predniki med dejavnostmi v gozdu, in sicer starodavna ljudstva že pred 7000 leti in ameriški Indijanci. Od leta 1990 se je za te..
8,00 €
Proizvajalec: Smrekovit Model: 1053746
Pri uporabi Smrekovit mazil (Smrekovit Klasik (smrekovo mazilo) in Smrekovit Ekstra v lončku(smrekovo hladilno mazilo)) priporočamo uporabo Smrekovit obloge, ki jo namažemo s Smrekovit mazilom. Le na ta način namreč lahko zagotovimo, da se Smrekovit mazili, ki sta mastni in se slabo absorbirata v ko..
2,50 €
Proizvajalec: Smrekovit Model: 1053747
Smrekovit oralno pršilo je naraven izdelek iz smrekove smole z VEGAN certifikatom. Smrekovo smolo so uživali že naši predniki, ameriški Indijanci in skandinavska ljudstva že 5000 let pred Kristusom. Pršilni nastavek omogoča nanos pršila natančno na želeno mesto v ustni votlini. Okus pomaranče ali me..
8,30 €
Proizvajalec: Smrekovit Model: 10537442
Smrekovit Ekstra je balzam, ki združuje učinke smrekove smole z anestetičnim ter hladilnim učinkom kafre, mentola in izbranih eteričnih olj. Slednje sestavine so že stoletja uspešno uporabljali za lajšanje bolečin pri utrujenih tekmovalnih konjih (konjska mast), široka uporabnost smrekove smole pa j..
4,90 €
Proizvajalec: Smrekovit Model: 1053740
Smrekovit smrekovo mazilo je na trgu že od leta 1990, njegova glavna sestavina je, kot v vseh Smrekovit izdelkih, smrekova smola, katere široka uporabnost je v ljudskem zdravilstvu dobro poznana in kar potrjujejo tudi dolgoletne izkušnje uporabnikov. Vse sestavine mazila so naravnega izvor..
4,90 €
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)