Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Innobiz

Difuzor / izparilnik ELIA
NOVO -10 %
Proizvajalec: Innobiz Model: 444
Elia - difuzor modernega dizajna, z ogrodjem iz bambusa. Deluje po principu ultrasonične difuzije, kar pomeni, da eterična olja enakomerno razprši po prostoru brez segrevanja.Prednosti difuzorja EliaBarvito vzdušjeSamodejni izklop, ko je rezervoar prazenHladna difuzija, ki spoštuje eterična oljaTiho..
49,41 € 54,90 €
Difuzor / izparilnik LILIA
NOVO -10 %
Proizvajalec: Innobiz Model: 2158
Lilia je inovacija na tržišču difuzorjev! Gre za difuzor, ki ga lahko preprosto daste v torbico in vzamete s seboj v pisarno ali celo na potovanje! Uporaba je zares preprosta, saj v difuzor samo vstavite stekleničko z eteričnimi olji, brez dodatka vode (celo kapalke vam ni treba odstraniti)...
53,01 € 58,90 €
Difuzor / izparilnik OMELIA
NOVO -10 %
Proizvajalec: Innobiz Model: 925
Preprost, učinkovit in večnamenski difuzorS svojo ultrazvočno tehnologijo difuzije hladne meglice Omelia učinkovito širi vse prednosti eteričnih olj v mehko meglo, okrašeno z raznobarvno svetlobo.Eteričnim oljem morate dodati malo vode, da dišijo njihove dišave v zraku in tako ustvarijo mehko dišeče..
49,41 € 54,90 €
Proizvajalec: Innobiz Model: 10269
Difuzor VENTILIA za eterična olja, z uporabo hladnega zraka.Difuzija s prezračevanjem ali difuzija s prisilnim zrakom je tehnika hladne difuzije. Ta tehnika ohranja vse prednosti eteričnih olj. Prezračevanje oddaja zrak, ki poganja mikrodelce eteričnih olj v zrak. Ventilator, ki je vgrajen v dif..
49,41 € 54,90 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)