Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Amon & Anis

Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-20
Opis Ekološki deodorant Čajevec MINI je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Naravni deodorant je zelo učinkovit, kljub naravni sestavi in ne vsebuje sintetičnih kemikalij. Preprečuje neprijeten vonj, vendar ne ustavlja izločanja znoja skozi pore, hkrati pa kožo neguje. Deodoran..
4,50 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-17
Opis Ekološki deodorant Citrusi je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Naravni deodorant je zelo učinkovit, čeprav ne vsebuje parabenov, aluminija in ostalih kemikalij. Preprečuje neprijeten vonj, vendar ne ustavlja izločanja znoja skozi pore, hkrati pa kožo neguje. Eterični ol..
4,50 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-19
Opis Ekološki deodorant Cvetni je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Naravni deodorant je zelo učinkovit, kljub naravni sestavi in ne vsebuje sintetičnih kemikalij. Preprečuje neprijeten vonj, vendar ne ustavlja izločanja znoja skozi pore, hkrati pa kožo neguje. Eterični olji ..
4,50 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-18
Opis Ekološki deodorant Pragozd je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Naravni deodorant je zelo učinkovit, čeprav ne vsebuje parabenov, aluminija in ostalih kemikalij. Preprečuje neprijeten vonj, vendar ne ustavlja izločanja znoja skozi pore, hkrati pa kožo neguje. Eterični ol..
4,50 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-16
Opis Ekološki deodorant Sivka je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Naravni deodorant je zelo učinkovit, čeprav ne vsebuje parabenov, aluminija in ostalih kemikalij. Preprečuje neprijeten vonj, vendar ne ustavlja izločanja znoja skozi pore, hkrati pa kožo neguje. Eterično olje..
4,50 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-21
Opis Ekološki deovegant Citrusi je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Deovegant je veganski deodorant, saj ne vsebuje čebeljega voska, temveč karnauba rastlinski vosek. Naravni deodorant je zelo učinkovit, čeprav ne vsebuje parabenov, aluminija in ostalih kemikalij. Preprečuje..
5,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-65
Ekološka sončna krema Brez vonja je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki mehansko ščiti kožo pred sončnimi žarki. Cinkov oksid ni v obliki nano delcev, zato kožo rahlo belkasto obarva. Ne vsebuje eteričnih olj ali drugih dišav. Priročno m..
12,50 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-67
Ekološka sončna krema Kokos je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki mehansko ščiti kožo pred sončnimi žarki. Cinkov oksid ni v obliki nano delcev, zato kožo rahlo belkasto obarva. Ne vsebuje eteričnih olj ali drugih dišav. Priročno majhno pak..
19,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-68
Sunvegan krema Citrusi, ekološka veganska sončna krema, je ročno izdelana iz naravnih ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki mehansko ščiti kožo pred sončnimi žarki. Cinkov oksid ni v obliki nano delcev, zato kožo rahlo belkasto obarva. Vsebuje eterično olje limonine trave..
19,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-52
Ekološka zobna pasta Čajevec je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in GSO,..
14,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-53
Ekološka zobna pasta Mandarina je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in GS..
14,00 €
Proizvajalec: Amon & Anis Model: A-51
Ekološka zobna pasta Poprova meta je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Ne vsebuje fluora, umetnih penilcev in drugih kemikalij, ki ne spadajo v usta, vendar kljub temu odlično očisti zobe. Očistite si svoje zobe in dlesni s 100% naravno zobno pasto brez sintetičnih kemikalij in..
14,00 €
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)