Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Naravni zaklad

Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ61
Leseni glavnik z ročajem je nežen do lasišča, odstranjuje statično elektriko, preprečuje lomljenje las in zaradi ročaja omogoča lažje razčesavanje.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in &n..
6,90 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ60
Leseni glavnik z ročajem je nežen do lasišča, odstranjuje statično elektriko, preprečuje lomljenje las in omogoča lažje razčesavanje.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in   ..
9,90 €
Brez DDV:8,11 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ62
Osnovni leseni glavnik - kombinirani, je nežen do lasišča, preprečuje lomljenje las ter je primeren za dolge in kratke lase.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in     je kom..
6,91 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ00
Ajdov vzglavnik navdušuje z neverjetnimi prednostmi, saj se anatomsko prilega telesu, ohranja obliko in nudi mikromasažo med spanjem.    anatomsko prileganje telesu,     zračnost in prožnost polnila,     ohranjanje oblike in mikro-masaža, &nb..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ24
Vzglavnik Luna bo prepričal vse tiste, ki iščete nizek vzglavnik, fiksno podporo vratu in naravno polnilo z izjemnimi lastnosmi.nizki vzglavnik, fiksno podporo vratu, utrditev starega vzglavnika, naravno polnilo s pozitivnimi lastnostmi.Vzglavnik Luna se od drugih tovrstnih klasič..
34,90 €
Brez DDV:28,61 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ07
Mešani vzglavnik iz pire in ajde je namenjen vsem, ki si želite mešanico obeh polnil, anatomsko prileganje in mikromasažo ter rutin in antioksidante v adjovem polnilu.mešanica obeh polnil, prožno in zračno polnilo, polnilo, ki uravnava toploto, anatomsko prileganje in mikro-masažo, kr..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ04
Pirin vzglavnik bo prepričal vse tiste, ki si želite zračno in prožno polnilo, anatomsko prileganje in mikromasažo, vzglavnik s kremečevo kislino, ki ugodno vpliva na počutje.    zračno in prožno polnilo,     polnilo, ki uravnava toploto,     anatom..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ10
Vzglavnik s prosenimi luščinami omogoča mehko oporo vratnim vretencem in omogoča dober pretok zraka skozi vzglavnik.    je primeren za vse spalne pozicije,     omogoča mehko oporo vratnim vretencem,     omogoča dober pretok zraka skozi vzglavni..
39,90 €
Brez DDV:32,70 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ63
Posebno oblikovan leseni glavnik je nežen do lasišča, preprečuje lomljenje las in odstranjuje statično elektriko.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in     ima držalo za obe..
6,90 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ38
Tabure je odličen sedežnik za sedenje na tleh, polnjen z ajdovimi luščinami, ki imajo mnogo pozitivnih lastnosti za splošno dobro počutje.se lahko s pomočjo njega izvaja joga in druge vrste meditacije, nadomesti maanjše podlage, je narejen iz naravnih materialov, uporaben tudi kot pod..
35,90 €
Brez DDV:29,43 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ52
Topli ali mrzli češnjevi copati za masažo in terapijo vaših nog.    Intenzivna masaža podplatov.     Spodbujanje akupresurnih točk na stopalu.     Konec z mrzlimi nogami.     Pomirite otečene noge.Topli ali mrzli češnjevi..
15,90 €
Brez DDV:13,03 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ54
Večnamesnki grelno - hladilni pas, dolžina 160cm.    Segrevanje telesa.     Izboljšanje prekrvavitve.     Odpravljanje krčev.     Večnamenska uporaba.Večnamenski topli pas je res vsestranski.Pas polnjen s češnjevimi k..
33,90 €
Brez DDV:27,79 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ53
Večnamenski topli pas je res vsestranski pripomoček.Pas polnjen s češnjevimi koščicami lahko zavežete okrog kolena, ramen, trebuha, ledvic ali uporabite kot podporo glavi. Lahko ga ohladite ali segrejete ter si tako pomagate odpraviti težave. SEGREVANJE V MIKROVALOVNI 3 min na 700 vatov (MAX). ..
33,90 €
Brez DDV:27,79 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ64
Vrvni masažer z zarezami odpravlja bolečine v vratu, zmanjša bolečine zaradi težav s hrbtenico in poveča krvni obtok.    odpravlja bolečine v vratu in hrbtu,     zmanjšuje bolečine zaradi težav s hrbtenico,     povečuje krvni obtok in  &..
18,30 €
Brez DDV:15,00 €
Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)