Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Smrekovit oralno pršilo - 30ml

Smrekovit oralno pršilo - 30ml
Smrekovit oralno pršilo - 30ml
  • Zaloga: 2 - 3 Dni
  • Proizvajalec: Smrekovit
  • SKU: 1053747

Smrekovit oralno pršilo je naraven izdelek iz smrekove smole z VEGAN certifikatom. Izdelek je zelo učinkovit pri mnogih težavah v ustni votlini.

8,30 €

Razpoložljive možnosti


Smrekovit oralno pršilo je naraven izdelek iz smrekove smole z VEGAN certifikatom. Smrekovo smolo so uživali že naši predniki, ameriški Indijanci in skandinavska ljudstva že 5000 let pred Kristusom. Pršilni nastavek omogoča nanos pršila natančno na želeno mesto v ustni votlini. Okus pomaranče ali mentola pa prikrije grenak okus smrekove smole. Izdelek je zelo učinkovit pri mnogih težavah v ustni votlini.

Na voljo je v 30 ml steklenički s pršilnim nastavkom.


SESTAVINE

voda, alkohol, smola iglavcev, glicerin, naravna aroma pomaranče, (mentol)


OPOZORILA

osebe z alergijo na smrekovo smolo ali katero drugo sestavino naj ne uporabljajo izdelka

vsebuje 38% alkohola na katerega naj bodo pozorni ljudje s preteklostjo alkoholizma, majhni otroci in nosečnice. Pri maksimalni dnevni priporočeni dozi je sicer količina zaužitega alkohola zelo majhna in je enaka kot v šilcu piva


UPORABA

Smrekovo oralno pršilo razpršite na želeno mesto na dlesnih, na jeziku, v ustni votlini ali v grlu s 4-5 zaporednimi pritiski na pršilno glavo 5-8 krat dnevno.


CERTIFIKATI

VEGAN certifikat (vse sestavine so rastlinskega izvora, niso preizkušane na živalih, niti se za njihovo pridobivanje ne izkorišča živali)

Certifikat z rednimi kotrolami preverja Inštitut za certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje