Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Smrekovit obloga 17 x 24 cm

Smrekovit obloga 17 x 24 cm
Smrekovit obloga 17 x 24 cm
  • Zaloga: 2 - 3 Dni
  • Proizvajalec: Smrekovit
  • SKU: 1053746

Smrekovit obloga je izdelana iz 100% bombaža ter na poseben način obdelana s poliuretanskim premazom, kar zagotavlja paroprepustnost (omogoča koži, da "diha"), hkrati pa preprečuje prehod mazil in jih zadrži na koži.

2,50 €
Pri uporabi Smrekovit mazil (Smrekovit Klasik (smrekovo mazilo) in Smrekovit Ekstra v lončku(smrekovo hladilno mazilo)) priporočamo uporabo Smrekovit obloge, ki jo namažemo s Smrekovit mazilom. Le na ta način namreč lahko zagotovimo, da se Smrekovit mazili, ki sta mastni in se slabo absorbirata v kožo obdrži na mestu, kjer ju uporabljamo in se ne obrišeta v obleko, povoj ipd. Z uporabo Smrekovit obloge se tudi zmanjša poraba izdelka. Uporaba obloge pri Smrekovit kremah (v tubah) ni potrebna, je pa mogoča. Smrekovit obloga je izdelana iz 100% bombaža ter na poseben način obdelana s poliuretanskim premazom, kar zagotavlja paroprepustnost (omogoča koži, da "diha"), hkrati pa preprečuje prehod mazil in jih zadrži na koži.

Navodila za uporabo:
Na eno stran obloge nanesite sloj Smrekovit Klasik (smrekovo mazilo) ali Smrekovit Ekstra v lončku (smrekovo hladilno mazilo), ter jo z namazano stranjo namestite na želeno mesto. Po potrebi jo dodatno pričvrstite s sanitetnim trakom, povojem ali namenskimi opornicami (ledvični pas, opornice za posamezne sklepe ipd.). Če uporabljate povoj, ga ne ovijte premočno, da se ohrani nemotena cirkulacija krvi. Tako pripravljeno oblogo domažite dvakrat na dan, nameščena je lahko ves čas (ponoči in podnevi) saj ni bojazni, da bo maščoba iz Smrekovit izdelkov prehajala skoznjo. Ker pa je paropropustna, bo koža normalno "dihala" in se pod oblogo ne boste potili. Po potrebi jo lahko operete na 95°C in sušite v sušilnem stroju.

Pakiranje:
vrečka s 17 x 24 cm veliko Smrekovit oblogo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: smrekovit , obloga , kreme , mazila