Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Samo ljubezen ni dovolj (Aaron T. Beck)

Samo ljubezen ni dovolj (Aaron T. Beck)
  • Šifra: 9789612417291
  • Teža: 0.00kg
38,50 €
Brez DDV: 35,16 €
Rožnata očala, skozi katera gledajo zaljubljenci na skupno življenje, kmalu zbledijo in pride čas, ko se je treba za ohranitev lepega, razumevajočega in toplega odnosa tudi malo potruditi. Pri parih, ki se tega ne zavedajo, neredko dobijo prav lastnosti, s katerimi so drug drugega očarali, ob vsakodnevnih obveznostih, skrbeh in hitenju negativen predznak: odločnost postane gospodovalnost, v igrivosti vidijo neodgovornost, v nestrinjanju sovražnost… Napačna interpretacija vodi v napačen odziv, nesporazum se poglablja, in ker smo povrhu vsega ljudje nagnjeni še k posploševanju, se nekoč lepo razmerje kaj hitro začne spreminjati v nočno moro. 

Doktor Aaron Temkin Beck je ameriški psihiater in psihoterapevt, raziskovalec, zaslužni profesor na Univerzi v Pensilvaniji, avtor številnih publikacij, ustanovitelj Beckovega inštituta za kognitivno vedenjsko terapijo in velja za očeta kognitivne terapije.

Mehka vezava, 16 x 23,5 cm, 332 strani.
Napišite mnenje Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: samo , ljubezen , dovolj , (aaron , beck) , ženske