Šifra izdelka: 9789619357200
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 22.95 €
Brez DDV: 20.96 €
Pripravljanje preproste domače hrane v udobju vaše kuhinje je eno najlepših daril, ki jih lahko podarite svojemu malčku.
Ne le, da boste otroka hranili z  najboljšimi polnovrendimi sestavinami, temveč boste tudi pomirjeni, ker boste vedeli, kaj je v vsakem grižljaju, ki mu ga ponudite.
Recepti v knjigi so prilagojeni različnim starostnim obdobjem - od šestih do triindvajset mesecev. V času, ko je vse hitro – od hrane, ki jo uživamo, do tempa, ki ga živimo – verjetno mislite, da je otroku nemogoče pripraviti še polnovredno hrano.
S pomočjo knjige boste ugotovili, da je to možno, in spoznali presenetljivo preproste načine, ki prihranijo čas, trud in denar.
Knjiga je namenjena vsem staršem, ki želijo privzgojiti svojim otrokom zdrave navade, in te bodo postale lepapopotnica za vse življenje.
Za starše, stare starše in druge skrbnike je Najboljša doma narejena otroška hrana na svetu zaupanja vreden vir informacij o prehrani dojenčkov in malčkov. Vsak recept je profesionalno preizkušen, preverjeno všeč pa je tudi otrokom. Večina se jih lahko pripravi v manj kot desetih minutah.
Recepti vsebujejo običajne sestavine, večino obrokov pa lahko v hladilniku hranimo nekaj dni ali zamrznemo za poznejšo uporabo. Pri nekaterih receptih kuhanje sploh ni potrebno!
Najboljše od vsega pa je, da imajo recepti za obroke v tej knjigi veliko hranilno vrednost in bodo dojenčkom in malčkom razvili 'razgledane brbončice', kar je ključno za trdno zasidranje osnov, da jim bodo pozneje v življenju všeč zelenjava, sadje in druga 'super hrana', ki so pomembni za pravilno rast in razvoj.
 
Mehka vezava, 19 x 23,5 cm, 240 strani.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: