Šifra izdelka: 1396
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 3.20 €
Brez DDV: 2.92 €

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Brezin sladkor imenujemo tudi Xylit, oz. ksilitol. Je sladilo naravnega izvora in se priporoča diabetikom, ter ljudem, ki želijo nadzirati raven sladkorja v telesu in tudi svojo težo.

Glikemični indeks ima 8,5.


Narejen je iz drevesne skorje evropskih brez in bukve. Uporablja se lahko na enak način kot navaden sladkor. Za pripravo hladnih ali toplih napitkov in jedi.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: