Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Rainforest Foods Organska klorela in spirulina, 300 stisnjenk

Rainforest Foods Organska klorela in spirulina, 300 stisnjenk
  • Šifra: 1436
  • Teža: 0.00kg
14,90 €
Brez DDV: 13,61 €

Alge so ene najbolj popolnih živil na planetu. Priporočamo jih za čiščenje telesa in kot nadomestek sintetičnih preparatov. Uživajte vsaj 2 do 3 mesece brez prekinitve, ter pijte dovolj tekočine, najbolje vode.

Sestavine: 250 mg BIO Chlorelle v prahu in 250 mg BIO Spiruline v prahu

Priporočljiva uporaba: Dnevni vnos 6-10 stisnjenk po 500mg, lahko hkrati ali pa večkrat (2-3x na dan). Največji učinek dosežemo, če jih vzamemo 30 minut pred obrokom s kozarcem vode. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvodnja:  Sprva rastline vzgojimo v laboratoriju, nato jih preselimo v ribnike s prečiščeno vodo, kjer se razmnožujejo s pomočjo fotosinteze. Ko dosežejo zadostno gostoto, jih poberemo. Sušimo jih po postopku  razpršenega  izhlapevanja, ki omogoča, da se ohranijo skoraj vse pozitivne učinkovine.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Napišite mnenje Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje