Šifra izdelka: 1405
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 27.90 €
Brez DDV: 25.48 €
Maca je sestavljena iz korenine in nižjega dela stebla rastline Lepidium meyenii. Raste na visoki nadmorski višini v perujskih Andih. Na tem področju je bila maca osrednji del lokalne prehrane skozi stoletja. Maca je cenjena zaradi svoje kombinacije hranil. Green  Origins Maca je rumeno-zlate vrste. Je naravno sušena na prostem, nato pa zmleta v prah.

Želatilizirani maci je odstranjen škrob, zato je bolj koncentrirana, njena absorbcija pa povečana.

Proizvodnja:
Green Origins surovo Maco se goji v Peruju, na visoki nadmorski višini (nad 4.000m). Rastna doba je osem mesecev. V tem obdobju uspe rastlina razviti celotni prehranski profil. Nadaljnje tri mesece pa se rastlina suši na prostem. Posušene korenine očistijo in razdelijo na manjše delce, ki jih nato zdrobijo v prah.

Sestavine:
Želatilizirana Maca v prahu iz Peruja. Certificirano s strani Soil Association.

Priporočena uporaba:
Dodajte 1 žličko (čajno) praška v mleko (kravje ali rastlinsko), sok ali smoothie.  Lahko jo potresete ali dodate v hrano.

Kaj pomeni soil association certifikat?
Vsi naši ekološki proizvodi, so certificirani s strani Soil Association, ki nadzira našo celotno dobavno verigo. Postopek certificiranja vključuje preverjanje izvora, obdelave, pakiranja ter način pakiranja (embalaža in deklaracije). S svojimi strogimi kontrolami jeSoil Association  lahko zagotovil ekološko neoporečnost izdelkov, ki jih certificira . To zagotavlja, da so vsi certificirani izdelki Soil Association, 100 % organski .

Več o rastlini Maca si lahko preberete na spodnji povezavi (Vir: Wikipedija):
Maca

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: