Šifra izdelka: 1420
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 26.90 €
Brez DDV: 24.57 €

Maqui jagode so plodovi rastline (Aristotelia chilensis) maqui, ki raste na področju Patagonie, v Čilu. Raste v težkih pogojih v gorskih predelih, kjer je prst zelo bogata s hranili, ki se nato absorbirajo v rastlino. Le to pripomore, da so sadeži maqui eni najbolj bogatih z antioksidanti. Sadež je tudi odličen vir vitamina A, vitamina C , kalcija , železa in kalija.  Liofoliziran prah maqui berry omogoča večji prehranski izkoristek.

Proizvodnja:
V sodelovanju z domorodci Mapuche, ki so poznavalci sadeža poberemo plodove na način, ki ohranja drevesa v ravnovesju. Sadje nato liofiliziramo, zamrznemo in segrejemo, da izločimo vodo, nato preostanek zmeljemo v prah. Tako pridobimo polnovreden, visoko hranljiv prah maqui berry.

Sestavine:
Liofiliziran Maqui jagode v  prahu iz Čila. Certificirano s strani Soil Association.

Priporočena uporaba:
Dodajte 1-2 čajni žlički prahu v mleko (kravje ali rastlinsko), sok ali smoothie .
 Druga možnost je, da potresete prah po hrani ali dodate v hrano. Po želji lahko na začetku (2 tedna) zaradi raztrupljevalnega učinka pričnete s polovičnim odmerkom.

Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Ta izdelek se ne sme uporabljati kot nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ta izdelek je primeren tudi za vegetarijance in vegane in je potrjen s strani Vegan Society.

Uporabno najmanj do (best before end): oktober 2016
Vsebina: 125 g
Pakirano v UK za Green Origins

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: