Šifra izdelka: 421
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 10.70 €
Brez DDV: 9.77 €

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak, dodamo jo stepeni smetani, jedem z rabarbaro, sadnim kolačem, piškotom, kompotom, marmeladam, pa tudi kakavu in pijačam s čokolado.

Novodobni kuharji pa jo dodajajo tudi mesnim jedem. Ujema se z belim mesom in ribami, ki jim prida delikatno noto. Menda je odlična paradižnikova solata z malinovim kisom in olivnim oljem, v katerem se je namakal strok vanilije.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 

Vonj vanilije danes poznajo vsi in je izredno uporabna v kuhinji. Uporabljamo jo pri pripravi sladkih jedi: sladoleda, pudinga, sladkih omak,

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: