Šifra izdelka: 1272
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 8.90 €
Brez DDV: 8.13 €

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Javorjev sirup iz biološke pridelave, kvalitete A.

Temnejši sirupi imajo običajno močnejši okus in se uporabljajo za kuho; svetlejši pa so bolj blagega okusa in so primerni za vsakodnevno slajenje in uživanje.


Najprimernejši je kot dodatek sladicam. Še posebej izvrsten je na palačinkah, v piškotih, na kuhanih žitnih jedeh, za sladkanje žitaric, sadnih solat, jogurtov …

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: