Šifra izdelka: 4032108124810
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 8.00 €
Brez DDV: 7.31 €
Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Cimet je starodavna začimba z veliko omembami v zgodovinskih spisih, na zahodu pa so do 16. stoletja poznali le kitajski cimet. Cejlonski cimet ima bolj prefinjen okus in je danes vse bolj prisoten tudi na zahodu. Izvira iz zimzelenega drevesa cimeta. Cimet ni plod, ampak oluščena skorja drevesa, zato je še toliko bolj pomembno, da posežete po ekološkem cimetu, saj pri konvencionalno pridelanem vsi pesticidi ostanejo v začimbi. V kuhinjah Šrilanke in Indije, se cimet uporablja v zelo velikem obsegu in je lahko prisoten praktično v vseh jedeh in napitkih.
 
Namig za uporabo:
Priprava rasayane pri utrujenosti:
Iz sestavin, navedenih spodaj, si pripravite čaj in ga pijte vsako jutrona tešče - v pol litra vode dodajte pol čajne žličke omenjene mešanice začimb. Voda naj pokrita vre ca. 3 minute na nizkem ognju. Odstavite inpustite pokrito vsaj še 3 minute. Čaj pijte čimbolj vročega! Mešanicepride 350g in jo imate za nekaj časa. Hranite jo v neprodušno zaprtiposodi!


Sestavine:
- 50g koriandra (v prahu ali semenih),
- 50g ingverja v prahu (ali posušenega),
- 50g sladkega korena v prahu (ali suhega),
- 25g janeža v prahu (ali semen),
- 25g zelenega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g črnega kardamoma v prahu (ali semen),
- 25g tulsija v prahu,
- 25g pipalija v prahu (ali v zrnu),
- 25g črnega popra v prahu (ali v zrnu),
- 25g klinčkov v prahu (ali celih),
- 25g cimeta v prahu.

Če nimate sestavin v prahu jih očistite in zmeljite v mlinčku za kavo. Meljite toliko časa, da dobite čisti prah, brez večjih drobcev!

 

 

 

 

 

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: