Šifra izdelka: 1707
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 10.90 €
Brez DDV: 9.95 €

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konča z nanašanjem na lase ali kožo. Služi kot mazilo za zelo kožo suho ali kožo z izpuščaji, kakor tudi za lepše celjenje opeklin, brazgotin in ureznin. Nanesete ga lahko kot masko na zelo suhe lase ali hranilno obrazno masko, ki se izpere z vodo po desetih minutah. Gladi gube in vlaži, čeprav je ghee masten se hitro vpije. Na ustnicah in nohtih, blaži razpoke in za veča prožnost. Priporočljiva je tudi njegova uporaba pri negi zaležanin starostnikov. Ghee se lahko doda tudi lepotilnim kopelim. V Indiji se otroke negujejo prav s prečiščenim maslom. 

ENERGIJSKA TABELA IZDELKA:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Energijska vrednost 3689 kJ/897 kcal Maščobe 100 g - od tega nasičene maščobe 64 g Ogljikovi hidrati 0 g - od tega sladkorji 0 g Beljakovine 0 g Sol 0 g

Original Ghee iz alpskega masla 435 ml.

Primeren je tudi za osebe, ki sicer slabše prenašajo mlečne izdelke (laktozna intoleranca), saj je v gheeju laktoza prisotna le v sledeh.

Je brez glutena, brez kazeina, brez trans in hidrogeniziranih maščob. Njegova dobra lastnost je, da omogoča optimalen izkoristek zdravilnih zelišč in začimb, katerih eterična olja in druge snovi v povezavi s prečiščenim maslom optimalno vstopajo v organizem. Njegova prednost je še, da se zdravilne lastnosti gheeja ne uničijo pri višjih temperaturah, varna uporaba je možna do 252 stopinj.

Brez konzervansov in umetnih dodatkov ima dolg rok trajanja. Hranite ga lahko tudi izven hladilnika!

»Z žlice na lice« - ghee v kuhinji, kozmetiki in medicini Kuhinja Ghee lahko preprosto namažete na kos kruha in to veliko lažje kot surovo maslo. Tu se njegova univerzalna uporabnost šele začne. V njem razpustite začimbe, lahko pa ga dodate na koncu kot zabelo na zelenjavo, testenine, kaše, riž in krompir. Enako dobro se obnese v juhah in omakah kot pri pripravi jedi v pečici. Odličen je tudi za potovanja in piknike saj ne zahteva hranjena v hladilniku. Popečeni kruhek s česnom in gheejem Na popečenem kruhku podrgnete strok česna, nato ga namažete z gheejem. Rižota z gobami in gheejem Operete riž. Veliko žlico gheeja razpustite v posodi. Dodate kurkumo in timijan. Po nekaj sekudah naj se mešanici pridruži še narezan por in nato gobe. Po kratkem dušenju dodajte riž in ustrezno količino vode. Kuhajte na majhnem ognju. Na koncu začinite s himalajsko soljo in sveže mletim poprom. Kozmetika Tradicionalno velja, da prečiščeno maslo vpliva na sijaj las, kože in oči. Uporaba prečiščenega masla je lepotni postopek, ki se začne z načinom prehranjevanja in konč

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: