Proizvajalec: Bio mlin Stražar
Šifra izdelka: 1446
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 4.80 €
Brez DDV: 4.38 €

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci ali pa ajdovi cmoki. Seveda pa ne pozabite iz bio ajdove moke vsaj kdaj pa kdaj pripraviti tudi odličnih in krepčilnih ajdovih žgancev. 

Pakirano po 1kg.

Bio ajdova moka je Iz nadzorovane ekološke pridelave. Pridelana in zmleta je na kmetiji Bio mlin Stražar. Največ jo uporabljamo za kuho ajdovih žgancev, primerna je tudi za peko kruha. Najbolje jo je prej popariti in mešati s pšenično belo moko ali krušno moko v razmerju ena tretjina ajdove moke ostalo pšenična.

Mehansko očiščeno žito, sušeno na mrežah, ročno prebrano dva do trikrat! Zelo čista bio ajdova moka.

Čeprav ajda ne velja za pravo žito, je njeno zrno precej podobno žitnemu.

Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajin ima svojo tradicionalno jed iz ajdove moke. Zagotovo smo povsod navdušeni nad ajdovim kruhom z orehi, ajdovimi palačinkami, ajdovimi štruklji ali pa ajdovimi rezanci. Odlična ideja za kosilo iz ajdove moke so tudi tradicionalni ajdovi mlinci

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: