Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Etnobotanika 100% čisti organski SHIKAKAI - suhi šampon

Etnobotanika 100% čisti organski SHIKAKAI - suhi šampon
12,51 €
Brez DDV: 10,25 €

100% PRAH RASTLINE SHIKAKI - suhi šampon.

Shikakai je grmičasto drevo, ki raste v vročih ravninah severne Indije. Njegovo ime v hindujščini pomeni PLOD ZA LASE. Že od starega veka naprej se v Indiji uporablja kot naravni šampon za lase. Shikakai je 100% naraven šampon, ki ohranja naraven Ph lasišča. Vsebuje veliko vitamina C, A, D, E in K, ki na lasišče deluje močno antioksidantno. Zaradi nizke Ph vrednosti (4,5 – 5,0 Ph ) omogoča normalno delovanje lasišča in ne odstrani zaščitne maščobne obloge na laseh in lasišču.Odpravlja prhljaj, hrani lasne mešičke in na lase deluje kot regenerator.

 

Zakaj uporabljati shikakai?

Šamponi za lase so zaradi svoje sestave detergenti, ki lasem in lasišču popolnoma odvzamejo maščobo in s tem zaradi svoje agresivnosti porušijo alkalnost Ph lasišča, ki je nujno potrebna za njegovo normalno delovanje. Vsebujejo kopico škodljivih kemikalij, ki preko lasišča preidejo v organizem in ga postopoma zastrupljajo.

Vsebuje: 100g čistega prahu PLODOV SHIKAKAI - Acacia Concinna

Dobavitelj: Etnobotanika

Država prekla: Indija

Izdelke ima certifikat Ecocert!

Napišite mnenje Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje