Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Deodoranti

Deodoranti
Šifra: 813
Praktični roll-on je enostaven za uporabo, Crystal body deodorant roll-on nanesemo s pomočjo vrtljive kroglice. Izdelek je zdravju prijazen, ker je brez aluminijevega klorohidrata in ne preprečuje naravnega procesa potenja ampak samo neprijeten vonj.Naravna sestava mineralnih soli zagotavl..
7,30 €
Brez DDV:5,98 €
Šifra: 811
Roll-on Crystal essence vsebuje naravne mineralne soli ter osvežilno esenco granatnega jabolka. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Granatno jabolko je močan antioksidant, ki pomaga pri regeneraciji kože. Prijetno osveži in ne preobremeni ču..
9,00 €
Brez DDV:7,38 €
Šifra: 809
Roll-on Crystal essence vsebuje naravne mineralne soli ter pomirjajoče esence kamilice in zelenega čaja. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Kamilica deluje protistresno, zeleni čaj pa antioksidativno. Kombinacija prijetno osveži in ne preob..
9,00 €
Brez DDV:7,38 €
Šifra: 810
Roll-on Crystal essence vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Sivka deluje protivnetno, beli čaj pa sprostilno. Kombinacija prijetno osveži in ne preobremeni čutil. Ro..
9,00 €
Brez DDV:7,38 €
Šifra: 1047
Naravni kristalni kamen v obliki stika v enostavni embalaži z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni.Stik navlažimo pod tekočo vodo in nanesemo  na predele izpostavljene potenju, takoj po prhanju...
3,60 €
Brez DDV:2,95 €
Šifra: 806
Razpršilo Crystal essence vsebuje naravne mineralne soli ter osvežilno esenco granatnega jabolka. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Granatno jabolko je močan antioksidant, ki pomaga pri regeneraciji kože. Prijetno osveži in ne preobremeni ..
9,00 €
Brez DDV:7,38 €
Šifra: 807
Razpršilo Crystal essence vsebuje naravne mineralne soli ter pomirjajoče esence kamilice in zelenega čaja. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Kamilica deluje protistresno, zeleni čaj pa antioksidativno. Kombinacija prijetno osveži in ne pre..
9,00 €
Brez DDV:7,38 €
Šifra: 808
Razpršilo Crystal essence vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Sivka deluje protivnetno, beli čaj pa sprostilno. Kombinacija prijetno osveži in ne preobremeni čutil. ..
9,00 €
Brez DDV:7,38 €
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)