Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

moja KOZMETIKA

moja KOZMETIKA
Šifra: 92850
100 % naraven balzam za ustnice - negujte vaše ustnice z lepimi, naravnimi barvami. Barven balzam za ustnice poskrbi za lepe barve vaših ustnic in prijeten, sladek okus izdelan popolnoma iz naravnih sestavin. Balzam neguje in vlaži vaše ustnice.Na voljo v 3 barvah: Hibiscus, Red Dahlia in Rose ..
8,90 €
Brez DDV:7,30 €
Proizvajalec: OrganiCup Šifra: 5711782000014
To so prednosti Organicup menstrualne skodelice:Tamponi in vložki absorbirajo, medtem ko OrganiCup zbira! To preprečuje draženje in izsušitev ter se ohranja naravna ph-vrednost. Vložki in tamponi vsebujejo sporne sestavine (belila, klor, lepila, parfume in kreme). Več kot četrtina tekočine, k..
24,00 €
Brez DDV:19,67 €
Proizvajalec: OrganiCup Šifra: 5711782000021
To so prednosti Organicup menstrualne skodelice:Tamponi in vložki absorbirajo, medtem ko OrganiCup zbira! To preprečuje draženje in izsušitev ter ohranja naravna ph-vrednost. Vložki in tamponi vsebujejo sporne sestavine (belila, klor, lepila, parfume in kreme). Več kot četrtina tekočine, ki j..
24,00 €
Brez DDV:19,67 €
Proizvajalec: Etnobotanika Šifra: glavnik-cesnja
Ročno izdelan glavnik Etnobotanika iz češnjevega lesa ima veliko kvalitet:Pospeši prekrvavitev lasnih foliklov na lasišču -> boljša oskrba lasišča s kisikom in hranili Česanje enakomerno prenaša olje ali sebum iz lasišča po vsej dolžina las -> konice se ne bodo cepile, lasje pa bodo d..
34,90 €
Brez DDV:28,61 €
Proizvajalec: Etnobotanika Šifra: glavnik-oreh
Ročno izdelan glavnik Etnobotanika iz orehovega lesa ima veliko kvalitet:Pospeši prekrvavitev lasnih foliklov na lasišču -> boljša oskrba lasišča s kisikom in hranili Česanje enakomerno prenaša olje ali sebum iz lasišča po vsej dolžina las -> konice se ne bodo cepile, lasje pa bo..
34,90 €
Brez DDV:28,61 €
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)