Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Zgoščenke

Zgoščenke
Šifra: 168
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Depresija prizadene občasno ali trajneje domala vso populacijo. Občutki brezupa, osamljenosti, br..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 171
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Shujšamo lahko na več načinov. Kakorkoli, potrebno je zmanjšati vnos kalorij, ki jih zaužijemo al..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 169
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Jecljanje je lahko posledica psihoorganske prizadetosti ali pa posledica stresa, traume ali speci..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 173
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Pomembna je odločitev o prenehanju kajenja.Hipnoza vam bo pomagala, da neprimerno lažje premagate..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 164
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Hipnoza je nepogrešljiva metoda pri zdravljenju napadov panike in strahu. Poleg seznanjanja bolni..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 170
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Mnogo je telesnih zdravstvenih težav kjer je stanje duševnosti bodisi povzročitelj bolezni, bodis..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 166
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Samohipnozo z naslovom GLOBOKA RELAKSACIJA priporočamo vsem, ki želijo doseči resnično in globoko..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 163
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Mnogo ljudi, zlasti mladih oseb ima težave pri nastopanju, izrekanju svojih misli, težko se posta..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 172
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Vzrok za slabo spanje, nezmožnost zaspati ali pogosto prebujanje ima najmanj štiri vzroke:a) prev..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 174
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Mnogi ljudje se srečujejo pred dilemo: leteti (in trpeti) ali odstopiti. Samohipnoza je učinkovit..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 167
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Zakaj bi se odrekli prijetnim izletom v gore? Bojazen ali hud strah pred višino je možno odpravit..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Šifra: 165
Zbirko za samopomoč je ustvaril klinični psiholog Andrej Kožar, ki je v svoji dolgoletni praksi uporabljal metodo samohipnoze, za pomoč ljudem v različnih stresnih in tudi težjih zdravstvenih situacijah.Učite se hitreje in lažje! Strah in pomanjkanje samozavesti je osnova zavor pri učenju in dosegan..
18,00 €
Brez DDV:14,75 €
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)