Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

moja DARILA

Šifra: 271
MAKROBIOTIKA je filozofija zdravega življenja v skladu z zakoni narave - je simbol umetnosti pomlajevanja in dolgega življenja brez bolezni in odvečnih kilogramov.Verjetno že veste, da je makrobiotika eden najbolj zdravih načinov prehranjevanja, ampak mogoče še ne veste, kako bi makrobiotična na..
29,00 €
Brez DDV:26,48 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ61
Leseni glavnik z ročajem je nežen do lasišča, odstranjuje statično elektriko, preprečuje lomljenje las in zaradi ročaja omogoča lažje razčesavanje.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in &n..
6,90 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ60
Leseni glavnik z ročajem je nežen do lasišča, odstranjuje statično elektriko, preprečuje lomljenje las in omogoča lažje razčesavanje.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in   ..
9,90 €
Brez DDV:8,11 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ62
Osnovni leseni glavnik - kombinirani, je nežen do lasišča, preprečuje lomljenje las ter je primeren za dolge in kratke lase.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in     je kom..
6,91 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ63
Posebno oblikovan leseni glavnik je nežen do lasišča, preprečuje lomljenje las in odstranjuje statično elektriko.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in     ima držalo za obe..
6,90 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ64
Vrvni masažer z zarezami odpravlja bolečine v vratu, zmanjša bolečine zaradi težav s hrbtenico in poveča krvni obtok.    odpravlja bolečine v vratu in hrbtu,     zmanjšuje bolečine zaradi težav s hrbtenico,     povečuje krvni obtok in  &..
18,30 €
Brez DDV:15,00 €
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)