Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

moja DARILA

Šifra: 92850
100 % naraven balzam za ustnice - negujte vaše ustnice z lepimi, naravnimi barvami. Barven balzam za ustnice poskrbi za lepe barve vaših ustnic in prijeten, sladek okus izdelan popolnoma iz naravnih sestavin. Balzam neguje in vlaži vaše ustnice.Na voljo v 3 barvah: Hibiscus, Red Dahlia in Rose ..
8,90 €
Brez DDV:7,30 €
Šifra: 271
MAKROBIOTIKA je filozofija zdravega življenja v skladu z zakoni narave - je simbol umetnosti pomlajevanja in dolgega življenja brez bolezni in odvečnih kilogramov.Verjetno že veste, da je makrobiotika eden najbolj zdravih načinov prehranjevanja, ampak mogoče še ne veste, kako bi makrobiotična na..
29,00 €
Brez DDV:26,48 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ61
Leseni glavnik z ročajem je nežen do lasišča, odstranjuje statično elektriko, preprečuje lomljenje las in zaradi ročaja omogoča lažje razčesavanje.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in &n..
6,90 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ60
Leseni glavnik z ročajem je nežen do lasišča, odstranjuje statično elektriko, preprečuje lomljenje las in omogoča lažje razčesavanje.    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in   ..
9,90 €
Brez DDV:8,11 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ62
Osnovni leseni glavnik - kombinirani    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in     je kombiniran - primeren za dolge ter kratke lase.Osnovni leseni glavnik za naravno razč..
6,91 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ63
Posebno oblikovan leseni glavnik    je nežen do lasišča,     odstranjuje statično elektriko,     preprečuje lomljenje las in     ima držalo za obešanje.Osnovni leseni glavnik z držalom ima sledeče prednosti:- je než..
6,90 €
Brez DDV:5,66 €
Proizvajalec: Naravni zaklad Šifra: NZ64
Vrvni masažer z zarezami    odpravlja bolečine v vratu in hrbtu,     zmanjšuje bolečine zaradi težav s hrbtenico,     povečuje krvni obtok in     povrne zdravo polt.Vrvni masažer je preprosto orodje sestavljeno iz dveh ro..
18,30 €
Brez DDV:15,00 €
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)