Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Prigrizki in ploščice

Prigrizki in ploščice
Šifra:
Lenny Larry The Complete Cookie je športna prehrana v obliki piškotov, ki združuje ogljikove hidrate in beljakovine, glavna lastnost Lenny Larry piškotov je pa to, da vsebujejo sestavine, ki so primerne za vegane.Veganski piškotek je odlično prodajan izdelek, ki ne vsebuje konzervansov ter mleč..
3,00 €
Brez DDV:2,74 €
Šifra:
Quamtrax proteinska čokolada ima visoko vsebnost beljakovin in je brez dodanega sladkorja, odlikuje jo pa posebna hrustljava tekstura, kateri se je nemogoče upreti!Sladkana je s sukralozo in stevio, ki ne vplivata na kvaliteto ploščice ter njen okus. Quamtrax Gourmet Crunch Bar vsebuje kvalitetne si..
4,90 €
Brez DDV:4,47 €
Šifra:
Quamtrax Q-bar je beljakovinska ploščica brez ogljikovih hidratov in je primerna za za obdobja med strogo dieto ali ko želimo uvesti visoke odmerke beljakovin z dodatkom vlaknin.Quamtrax Q-bar je proteinska ploščica brez sladkorja in nasičenih maščob. Ploščica je primerna za vse, še bolj pa za tiste..
1,90 €
Brez DDV:1,74 €
Šifra:
Warrior proteinska ploščica je eden izmed izdelkov, ki se je hitro povzpel na sam vrh proteinskih ploščic, saj vsebuje veliko kakovostnih sirotkinih beljakovin, malo sladkorjev in zelo všečne okuse.  Beljakovine v tem izdelku so sirotkine, kar daje izdelku dodatno kakovost. Poleg tega vsebujejo..
2,50 €
Brez DDV:2,28 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)