Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Aminokisline

Aminokisline
Šifra: 3525722011952
Inovativno prehransko dopolnilo z izjemno organsko sestavo 11 aminokislin (od tega vseh 8 esencialnih aminokislin), ter organskega železa v heme obliki.Aminokisline so specifične molekule, ki so bistvene za organizem, saj so aminokisline osnovni gradniki naših celic. Aminokisline ustrezno deluje..
15,90 €
Brez DDV:14,52 €
Proizvajalec: INN supplements Šifra:
INN Supplements Super BCAA 2:1:1 v prahu je prehransko dopolnilo za športnike, ki spada v linijo Essential, kar pomeni, da gre za enega izmed pomembnejši izdelkov pri intenzivni vadbi vseh športnikov. BCAA aminokisline so esencialne verižno razvejane aminokisline in so pomemben gradnik mišičnih belj..
31,00 €
Brez DDV:28,31 €
Proizvajalec: INN supplements Šifra:
INN Supplements BCAA 2:1:1 je prehransko dopolnilo za športnike, saj vsebuje zelo poznane esencialne aminokisline, in sicer verižno razvejane BCAA. Tvorijo jih L-Levcin, L-Isolevcin in L-Valin, ki so nujno potrebne, saji jih telo samo ne more sintetizirati.Dodajanje aminokislin BCAA je idealno takra..
32,00 €
Brez DDV:29,22 €
Proizvajalec: INN supplements Šifra:
INN Supplements Fruit fresh BCAA napitek je prehransko dopolnilo za športnike primerno za vse, ki želijo uživati esencialne BCAA aminokisine sadnim okusom, direktno med samim treningom. Izdelek vsebuje poznane esencialne verižno razvejane aminokisline BCAA, in sicer gre za L-Levcin, L-Isolevcin..
33,00 €
Brez DDV:30,14 €
Proizvajalec: INN supplements Šifra:
INN Supplements Glutamin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 100% čisto aminokislino L-glutamin, ki je najbolj prisotna aminokislina v mišičnem tkivu in ima zato tudi številne pomembne funkcije. Glavna je zagotvo ta, da tvori mišične beljakovine. L-glutamin spada med najbolj uporabljene izdelke amin..
22,90 €
Brez DDV:20,91 €
Šifra: 980
MAP (Master Amino Acid Pattern) je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vseh 8 esencialnih aminokislin – gradnikov beljakovin – ki jih telo ne sintetizira samo in jih moramo pridobiti s hrano. V steklenički je 120 tablet po 1 g. Vsaka tableta vsebuje esencialne aminokisline v patentirani sestavi MAP (US..
44,90 €
Brez DDV:41,00 €
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)