Šifra izdelka: 1620
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 19.90 €
Brez DDV: 16.31 €
Puzzle za na tla, z izredno velikimi ter trdimi kosi, ki prikazuje Noetovo Barko.
Janodov puzzle za na tla sestavlja 39 velikanskih kosov.

Kosi sestavljanke so narejeni iz izredno trdnega kartona, s katerimi sestavite prečudovito sliko z izjemnimi detajli. Poiščite pando, kamelo, pingvina, leva in ostale živali, ki so našle svoje mesto na tej fantastični Noetovi barki z velikimi zelenimi drevesi, ob katerih se raznovrstne živali počutijo kot doma.

Puzzle so že od nekdaj izjemno priljubljena igrača za vsakega malčka. Poleg vsega, da se zabava od nastajanju slike, v njih vzpodbuja razmišljanje in motorične sposobnosti pri sestavljanju posameznih kosov v celoto.
Med sestavljanjem prikupnih ilustracij se bodo otroci zabavali ure in ure. Otrok bo z veseljem vsakič znova sestavil in kasneje pospravil čudovito slikanico, na kateri so vznemirljivi pisani motivi ter tudi abeceda.

Čudovite puzzle sestavlja 39 kvalitetnih, izredno trdih ter velikih kosov, ki so zapakirani v prav posebni visoki škatli z ročajem v velikosti 15 x 15 x 30 cm. Tako bo vaš malček lahko odnesel najljubšo sestavljanko prav povsod, kjer bo imel čas za ponovno sestavljanje in kreativno razmišljanje.

Podrobnosti:

število kosov: 39
velikost posameznega kosa: cca. 10cm x 16cm
velikost sestavljanke: 53cm x 116cm
velikost štatle: 15cm x 15cm x 30cm

primerno za otroke od 4. leta dalje.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: