Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Maršič - zbiranje in predelava zelišč

Ugodno prispeva k zdravju srčno-žilnega sistema. Slovensko poreklo iz neokrnjene narave. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Uporaba: Zvrhano žlico čaja prelijemo z 1 litrom vrele vode, pokrijemo in namakamo 3 do 4 minute, nato precedimo. Pripravljen čaj pijte pre..
12,00 €
Brez DDV:10,96 €
Razstruplja telo in ohranja dobro počutje preko dneva in noči. Slovensko poreklo iz neokrnjene narave. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Sestava: Oves, ognjič, proso in ječmen.Uporaba: Dve zvrhani žlici Čajne mešanice prelijemo z 1 litrom vrele vode. Neprecejen ..
8,00 €
Brez DDV:7,31 €
Večnamenski čaj za krepitev in boljše počutje. Skrbno izbrana zelišča slovenskega porekla iz neokrnjene narave. Izdelano po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Sestava: kopriva, gladišnik, ameriš..
8,00 €
Brez DDV:7,31 €
Proizvajalec: Maršič - zbiranje in predelava zelišč Šifra: marsic-kapljice
Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje ter osvežujejo telo, izdelane po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.Sestava: med, tinktura regrata, oreha in brinja, eterično olj..
13,30 €
Brez DDV:12,15 €
Maršičevo zeliščno mazilo je vsestransko mazilo za nego celega telesa. Mazilo nanesete na čisto in vlažno kožo, lahko tudi večkrat dnevno.Izdelano po recepturi zeliščarja Ivana Maršiča.Mazilo ima ekološki certifikat in je na tržišču prisotno že od 60-ih let.  SESTAVA: oliv..
8,40 €
Brez DDV:6,89 €
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)