Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Kako poskrbimo za sijoče zdravje in vitalnost (priročnik, Paramhansa Yogananda)

Kako poskrbimo za sijoče zdravje in vitalnost (priročnik, Paramhansa Yogananda)
  • Šifra: 9789616769877
  • Teža: 0.00kg
16,90 €
Brez DDV: 15,43 €

Paramhansa Yogananda, eden največjih duhovnih učiteljev sodobnega časa, v tej knjižici ponuja praktične, navdušujoče in za vsakogar primerne predloge, kako si naberemo več energije in živimo sijoče, zdravo življenje. Načela v tej knjigi spodbujajo tako fizično zdravje kot splošno dobro počutje, mentalno jasnost in izpolnjujoče duhovno življenje.

Kdo si v življenju ne bi želel več energije in radosti?

V tej knjižici Yogananda podaja praktične, navdušujoče in za vsakogar primerne predloge, kako si naberemo več energije in zdravja. Ta svež, dinamični pristop k fizični in mentalni vitalnosti je lahko pomemben košček v sestavljanki vašega duhovnega potovanja.

Ključa do sijočega zdravja sta energija in magnetizem. Yogananda nas nauči, kako do energije dostopamo neposredno z uporabo moči volje. Nauči nas, kako iz hrane, ki jo uživamo, in življenja, ki ga živimo, pridobimo kar največ energije. Pokaže nam, kako uglasitev z Bogom omogoča edinstveno zdravljenje na vseh ravneh.

Leto izdaje: 2016
Število strani: 150
Dimenzije: 14,2 x 17,5
Avtor: Paramhansa Yogananda

Napišite mnenje Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje