Naravna kozmetika, naravna prehrana, zeliščna zdravila, naravni preparati, naravni dodatki k prehrani | Apoteka Natura d.o.o.


  • Jun 24, 2016

  • Ogledi: 823

  • Komentarji: 0

Vsi stremimo k izboljšavam, iščemo nove priložnosti za boljši izkoristek časa in energije, glede na potencial, ki ga imamo. Jaz sem našla svojega zmagovalca! Morda pomaga tudi vam.

Prijazen pozdrav,

danes sem se prebudila v sveže jutro, polna elana in življenjske energije, kot se na moje veliko veselje že zadnjih nekaj dni, ne glede na vreme zunaj. Po dolgem času se mi ponovno dogaja, da se zbujam pred budilko, naspana in regenerirana, polna dobre volje, pripravljena na nov dan. Ne morem se dovolj navdušiti nad tem občutkom, ko mi praktično nič ne manjka. Zakaj se počutim toliko bolje vam bom zaupala v tem sestavku za katerega sem se odločila z namenom odlične izkušnje, ki bo morda komu izboljšala kvaliteto življenja, vsekakor pa vsakdana.

Pred dobrimi 14 dnevi sem se spoznala z novim produktom na slovenskem tržišču Regulatpro - kaskadno fermentiranim napitkom. Ne bom na dolgo opisovala kaj Regulatpro je, gre pa za kombinacijo organskih rastlinskih živil z dodanimi živimi mikroorganizmi. Glede na moj način življenja sem si izbrala Regulatpro Metabolic, z dodatkom vitaminov in mineralov. Prvič sem ga poskusila na sami predstavitvi. Že takoj po prvem požirku sem začutila delovanje, kar se bo morda komu zdelo dvomljivo a mi organizem res hitro poda povratno informacijo glede ustreznosti, z občutkom energije oziroma z občutkom slabosti. Tokrat je bil občutek podoben učinku napihovanja mehurčkov, kot da bi se vsaka moja celica razpela do maksimalnega potenciala – dober občutek, ki me je navdal z energijo in pozitivizmom.

Ko sem prispela domov s svojim prvim Regulatpro-jem, sem bila tako neučakana, da sem si takoj odmerila prvo dozico – 10 ml. Nekako sem planirala, da bom z uživanjem pričela prihodnje jutro, vendar mi je telo hrepenelo po tistem občutku zadostnosti in polnosti, ki sem ga občutila prejšnji dan. Istega dneva zvečer sem bila rahlo bolj utrujena, kot prejšnje dni. Zaspala sem kmalu po deseti uri zvečer, kar se res redko zgodi. Prihodnje jutro sem se zbudila polna energije in dobre volje. V nadaljnjih dneh pa sta moja telo in um dosegla revolucijo, kot že dolgo ne.

Tisti, ki me poznate veste, da živim precej neuravnoteženo življenje. Veliko sem na poti, veliko se rekreiram, bolj malo spim in imam tudi kakšno od nezdravih pregreh. Kar se tiče skrbi zase sem kritično zadovoljna, saj skrbim za vnos zdravih hranil, spijem dovolj tekočin in se gibam vsaj štirikrat tedensko. Od januarja sem se uspešno in celostno prečistila, uredila večinoma vsa področja, ki so mi pešala in nekako lahko rečem, da sem sedaj v primerni oziroma želeni telesni pripravljenosti. Pa vendar…

…ne glede kako dobro sem se počutila ob odhodu v posteljo mi je zjutraj, ob zvoku budilke, moje telo kazalo vse druge znake. Teža, brezvoljnost, pomanjkanje energije so bili moji zvesti in neljubi spremljevalci. Ko sem v februarju začela z redno rabo magnezija je bilo stanje občutno boljše. Po določenem obdobju in stalnemu povečevanju obsega aktivnosti sem se nekako navadila na tempo in dejstvo, da vsak dan pa le ni nujno super dan. Na tej točki bi želela deliti z vami, da sem si v zadnjih letih privzgojila velik čut za hvaležnost, saj menim, da si vse preveč ljudi jemlje življenje in z njim povezane priložnosti za samoumevne in čez čas postanejo zagrenjeni, saj jim nikoli ni dovolj, vedno bi še malce več, malce dlje, malce bolj… No, vsaj takšne so moje izkušnje, predvsem lastne. Sedaj življenje jemljem veliko bolj kompleksno, a na prijazen način. Vem, da ne bo vse vedno super krasno, lahko pa je, če si seveda za to vzamem čas in energijo in izpolnjujem načrt do »super krasnega«. S tem hočem povedati, da se samo od sebe ne bo zgodilo nič in tega se zelo zavedam. In če se vrnem nazaj na tematiko – sem se navadila, da nisem zadostno spočita, saj nisem investirala dovolj kakovostnega časa za ustrezen počitek oziroma regeneracijo. Mislila sem si, da bolje ne bo nikoli. Pa sem se, na moje veliko veselje, uštela. Vsekakor je lahko bolje in to konkretno, občutno bolje!

Po desetih dnevih rednega jemanja Regulatpro Metabolica sem dosegla neprimerno boljše in učinkovitejše spanje. Tudi če spim kakšno uro manj se mi to prihodnji dan ne pozna bistveno. Energije imam čez dan veliko več, prav tako volje in kar še najbolj cenim, izboljšala sta se mi koncentracija in spomin. Zvečer si ne podaljšujem več budnosti, kot sem si jo prej iz neznanih razlogov. Ko se uležem, kmalu zaspim, ponoči se ne prebujam več in spim veliko trdneje. Moja fizična vzdržljivost je občutneje napredovala, še vedno se utrudim, ko dosežem svoj maksimum vendar utrujenost zaznam manj občutno in bolj sem determinirana k doseganju cilja. Po treningih ne potrebujem počitka, ker sploh nisem utrujena oziroma mi ne pade energija niti krvni tlak, kot se mi je prej redno dogajalo.

Manj jem, pa nisem lačna. Več pijem a mi telo še vseeno kar hrepeni po tekočini. V desetih dneh se počutim bolj prerojeno in to brez posebnega počitka, kot sem se prej po končanem 14 dnevnem dopustu (čeprav se iskreno ne spomnim več kdaj sem ga imela). Prebava je urejena na način, da pozabim, da jo sploh imam. In kar je najbolj cenim – prenehala sem z »jambranjem« za vsako malenkost. Nič se mi ne zdi pretežko, nič nedosegljivo.

Vem in verjamem, da so vse spremembe, ki sem jih navedla plod sodelovanja moje volje, mojega organizma in Regulatpro Metabolic napitka. Menim tudi, da brez osebnega zanosa ne bi imela tako velikih sprememb, kot jih občutim. A zakaj bi pljuvala v svojo skledo in ne zgrabila vsakega vala energije sebi v prid?!

Lep sončen dan želim in še lepši vikend,

Monika

Tags:

Pusti komentar

Prepiši varnostno kodo v spodnji okvirček