Naravna kozmetika, naravna prehrana, zeliščna zdravila, naravni preparati, naravni dodatki k prehrani | Apoteka Natura d.o.o.


  • Jan 19, 2016

  • Ogledi: 770

  • Komentarji: 0

Svež veter je v podjetju vedno dobrodošel! In danes se vam predstavi naša nova sodelavka Monika Kozjek.

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji zdravega življenja,

naj se vam na kratko predstavim tudi jaz, Monika Kozjek,  ki vas po novem pozdravljam izza pulta v Apoteki Natura. Moja pot, ki me je pripeljala sem, se je začela z odraščanjem na manjši kmetiji, kjer sem se že zgodaj spoznala z vsemi radostmi in malo manj radostnimi izzivi življenja na kmetiji, pa tudi sodelovanja z naravo. Od nekdaj sem se navduševala nad živalmi in rastlinami in posledično postala tudi velika ljubiteljica planinarjenja.

Odraščala sem v barviti družini, kjer nikoli nismo varčevali z besedami. Moj, žal že pokojni, oče me je vedno učil: »Beseda ni konj, beseda te ne bo brcnila!« In tako sem danes - polna besed, nasvetov, vprašanj, katerih boste, brez skrbi, deležni v kolikor se bomo imeli možnost tudi osebno spoznati. Moja radovedna narava me je vedno vodila po poteh raziskovanja in spoznavanja ter branja. Kot najstnica sem prebrala ogromno literature. Danes, ko sem v najboljših letih, kot se sama smatram, vedno, ne glede na obdobje v katerem sem, pa berem malo manj in bolj cenim konkretne osebne izkušnje.

Osebno zagovarjam individualen pristop in verjamem, da ima vsak od nas svojo zgodbo, vzgojo, izkušnje in meje. Zato ne maram posploševanja. Vsaka oseba je edinstvena in neponovljiva in v vsakem trenutku se trudim, da to edinstvenost začutim v vsakemu, ki mi je nasproti.

Sem samo človek in daleč od tega, da bi bila komu za vzgled. Trudim se in počasi tudi sama premikam prečko svojih kvalitet navzgor. Imam pa tudi sama še velik prostor pred seboj, za katerega vem, da ga bo potrebno izboljšati in oklestiti še kakšno od slabih navad, ki sem si jo prisvojila čez leta. Se pa včasih sentimentalno ozrem nazaj in se zavem, da čeprav počasi, pa toliko bolj vztrajno premikam mejnike svoje »cone udobja« navzgor.

Verjamem v dobro ljudi. Verjamem v to, da je v vsakemu nekaj dobrega in ima vsak nekoga rad… Moja iskrena želja je, da bi imel vsak najraje samega sebe. Menim, da bi bilo naše življenje na tak način veliko bolj kakovostno in znosno. Menim, da nasmeh in prijazna beseda delata čudeže. Obljubljam, da se bom vsakodnevno zavzemala, da ta drobni, brezplačni »čudež« podelim med vas, ki zaupate v nas.

V preteklih letih sem se imela priložnost spoznati z raznolikimi delovnimi izkušnjami, preko katerih sem pridobila širok spekter znanj in veščin, predvsem na področju zdravja, psihologije, preventive bolezni in poškodb, športa, dietetike in super živil ter se seznanila z obilo nasvetov in priporočil za zdravo življenje. Osebno menim, da se vedno najde prostor za izboljšave, napredek, zato se vsak dan kalim v novih znanjih, v upanju, da bom s tem pripomogla vsaj eni osebi dvigniti kvaliteto življenja.

S tem namenom se vam bom oglašala enkrat tedensko in z vami delila moje izkušnje, nasvete, recepte, vaje za telo… in s tem upam, pripomogla k boljšemu počutju in bolj zdravemu načinu življenja oziroma večji ozaveščenosti vseh nas.

Prijeten in uspešen dan vam želim,

Monika Kozjek

 

Tags:

Pusti komentar

Prepiši varnostno kodo v spodnji okvirček