Naravna kozmetika, naravna prehrana, zeliščna zdravila, naravni preparati, naravni dodatki k prehrani | Apoteka Natura d.o.o.


  • Dec 17, 2015

  • Ogledi: 624

  • Komentarji: 0

Majhne pozornosti so veliko darilo!

Dragi moji... Snega ni, zima nič ne spominja na to, da so prazniki pred vrati. Ste že nakupili vsa darila? Za mamo, očeta, svoje boljše polovice, pa male nadobudneže... Pa za tiste sosede, ki vas vsako leto presenetijo z vrečko dobrot? Kaj pa za vašo teto, ki se vsako leto spomni na vas le za praznike in imate občutek, da si želi pozornosti?

Ste razmislili kaj boste skuhali, ko pride vsa ožja in širša družina na večerjo? Ali ste že okrasili drevesce in vaš dom? Ali ste prepričani, da ste izbrali pravo smrekico in dovolj lepe okraske?

Ali tudi vam že poka po glavi od vseh teh nepotrebnih vprašanj, skrbi in nervoze? Se tudi vam zdi, da je to del leta, ko bi se morali družiti z ljudmi, ki jih imate radi in z njimi uživati večere s toplim čajem in le s kančkom pozornosti? Ste pomislili, da bi letos svojim bližnjim podarili unikatna darila, ki ste jih pripravili sami? Imamo nekaj predlogov za vas:

1. Pripravite jim večer presenečenja, kjer si boste skupaj ogledali stare domače posnetke, ob tem pa srkali božični čaj in jedli domače piškotke?

2. Kaj, če bi peljali svoje otroke na lokalni dogodek, kjer se boste lahko skupaj zabavali? Naš predlog je lokalni dogodek za vse starosti - Prid se pogret!

3. Kaj pa, če s svojimi otroci pripravite svoj dan, si pripravite svoj zimski napitek, naredite čudovite okraske izdelane iz recikliranega materiala ter uživate v lepem božičnem filmu?

Recept za zimski napitek:

V toplo mleko vmešamo zvrhano žličko presnega kakava, dodamo žličko medu, ščepec cimeta in ščepec vanilije. Njami! :) Več odličnih receptov lahko najdete v knjigi "Nekaj sladkega"

4. Kaj če bi svojemu dragemu/dragi podarili prav to knjigo "Nekaj sladkega" in mu/ji pripisali, kaj lepega. Skupaj lahko potem pripravita slaščico po vajinem izboru... :)

Idej je še veliko. Želela pa sem vas spomniti, da je še tako majhna pozornost, dana iz srca, veliko več vredna kot darila brez vrednosti, kupljena le za to, ker se to od vas pričakuje. V teh trenutkih, ko vlada toliko nestrpnosti in nehvaležnosti, se spomnite vsega tistega, kar vas razveseljuje in bogati. Tiste najmanjše stvari, ki vam pogrejejo srce, tudi takrat, ko imate slab dan.

Ker v Apoteki Natura želimo, da ste zdravi, veseli in da se imate radi, smo vam pripravili ponudbo daril, za še tako skromen žep in za velika srca. Za vse tiste, katerim veliko pomeni lokalna oskrba, katerim veliko pomeni izgled, ter seveda vsebina! Naj bo ta čas, tudi za vse vas, dragi Božički in Dedki mrazi, prijeten čas! Mi se vsak dan trudimo, da bo vsak vaš dan lepši in boljši.

Ob teh besedah bi se vam rada zahvalila za vse vaše trunutke, ki ste nam jih namenili v tem letu. Hvala!

Želim vam dneve, ki jih boste pomnili, dneve, ki so vredni zapisa in trenutkov, ki pogrejejo srce in spustijo solzo sreče! Tako kot se je meni sedaj ob teh besedah. :)

Naj se vam NE zgodi tole... Poglejte si fimček.

Imejte se radi. Vsak dan bolj. Ker si to zaslužite!

Vaša Nina!

Sorodne vsebine

Pusti komentar

Prepiši varnostno kodo v spodnji okvirček