Naravna kozmetika, naravna prehrana, zeliščna zdravila, naravni preparati, naravni dodatki k prehrani | Apoteka Natura d.o.o.


  • Nov 25, 2015

  • Ogledi: 482

  • Komentarji: 0

Nekaj minut za razmislek o zavedanju... O zavedanju svojih misli, dejanjih in prihodnosti.

Vsak dan beremo, poslušamo in debatiramo o kvaliteti, izvoru, ceni hrane, pa o cepivih, (ne)oporečnosti vode in o njeni zaščitenosti. Zakaj se o vsem tem sprašujemo? Ker se je človek končno začel zbujati, začel razmišljati, začel dvomiti. Povsem pravilno. Vendar, se bojim da prepozno in v premajhnem številu. Ste opazili, da ljudje še vedno verjamejo vsakemu trgovcu, vsaki reklami, ki zelo tehtno najde vsako našo ranljivo stran in nas prepričajo s svojimi besedami in ljudje brezglavo kupujejo izdelke…? Še posebej če je na njih nalepka: super ugodno, akcija, znižano… Kaj so nam res oprali možgane in smo izklopili zdrav razum?

Izkoriščanje množice nas bo s tem načinom pripeljalo v dokončno suženjstvo… Vendar, obstaja še nekaj upanja, da bo človek le začel razmišljati s tistim kančkom razuma, ki ga imamo še nekje v svojih genih, ki smo ga podedovali od svojih prababic in pradedkov. Razum narave in zdrave selekcije.

Dragi moji… Začeti bomo morali vsak pri sebi. Le tam se vse začne. Začnimo se ceniti. Ceniti svoje zdravje, hrano, ki jo uživamo, vodo, ki nam je dana. Navsezadnje tudi svojo notranjost. Spoštovati sebe, kot posameznika, ki je velika vrednota. Ceniti odnose in svoje najbližje. Ko bomo ozavestili, da je vse odvisno od nas in od našega odnosa do okolja, ter se bomo začeli vesti skladno s tem, nam nobena zarota več ne bo mogla do živega. Pustimo vse besede drugih na strani in ozavestimo svoja stara znanja in vedenja. V sebi lahko najdemo vse odgovore, le zaupati si moramo.

In tako bomo lahko zaupali kasneje tudi vsemu okoli sebe. Ljudem, okolju, hrani, ne nazadnje tudi sistemu, ki ga oblikujemo mi, množica.

Torej, pozivam vas, zaupajte sebi in začnite verjeti, da si zaslužite najboljše. Najboljšega partnerja, najboljšo službo, najboljše okolje, najboljšo hrano, najboljše VSE!

Ker smo mi vsi, VSE!

Tags:

Pusti komentar

Prepiši varnostno kodo v spodnji okvirček