Menu
Tvoja košarica

Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Hiška zelišč

Proizvajalec: Hiška zelišč Šifra: cemaz
Bio čemaž v naravni alkoholni tinkturi. Tinktura je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna preobčutljivost na sestavine. Hraniti na temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok.Navodila za uporabo: Pol žličke do žličk..
10,50 €
Brez DDV:8,61 €
Proizvajalec: Hiška zelišč Šifra: crni-oreh
Tinktura zelene lupine črnega oreha se uporablja po metodi Hulde Clark s klinčki in pelinom.Juglans nigra ali črni oreh izvira iz Severne Amerike, vendar prosto raste tudi v Evropi. Trije črni orehi rastejo tudi na našem posestvu Hiške zelišč. Njegovi plodovi imajo zelo zelo trdo lupino, vendar ..
10,50 €
Brez DDV:8,61 €
Proizvajalec: Hiška zelišč Šifra: scetica
Tinktura je standardiziran izvleček korenin divje ščetice (Dipsacus sylvester).Navodila za uporabo: žlička do največ jedilne žličke tinkture 3 krat na dan, tri mesece. nato eno leto 3-5 dni na mesec.Opozorila: Tinktura je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pripo..
10,50 €
Brez DDV:8,61 €
Proizvajalec: Hiška zelišč Šifra: klincki
Kapljice za uživanje iz ekoloških klinčkov v tinkturi v naravnem alkoholu.Navodila za uporabo: 15-30 kapljic nakapajte v vodo in popijte 1x do 3x dnevno.Opozorila: Tinktura je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti. Možna ..
10,50 €
Brez DDV:8,61 €
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)